Sonja

Kuva: Emmi Minkkinen

Hei, olen Sonja, valokuvaaja Jyväskylästä.

Valokuvaamisen aloitin turvallisesti luontokuvien ottamisella reilut kymmenen vuotta sitten, mistä sitten vähitellen siirryin kuvaamaan ihmisiä. Valokuvaajan ammattitutkinnon (VAT 2016) myötä alasta tuli minulle entistäkin tärkeämpi opittuani siitä lisää.

Kesät menevät nykyisin pitkälti häitä kuvatessa ja ensimmäiset häät on tullut taltioitua jo vajaat kymmenen vuotta sitten. Kokemusta hääkuvaamiseen on siis karttunut ja ihmettelenkin, mihin ihmeeseen kaikki aika on hujahtanut. Näenkin itseni asiakaskuvausten saralla eniten hääkuvaajana. Häiden ohessa kuvaan myös lapsia, perheitä ja milloin mitäkin! 

Kuvieni tyylin on sanottu olevan luonnollinen ja etsinkin aina kuviini luonnollisen pehmeitä sävyjä. 

Asiakaskuvausten ohella luon omia kuvaprojektejani. Kuvankäsittely onkin lähellä sydäntäni ja saan editointiin ja kuvamanipulaatioihin uppoamaan paljonkin aikaa omissa projekteissani. 
Minulla on aina kehitteillä jokin uusi kuvaus ja etsinkin jatkuvasti uusia malleja näihin omiin kuvauksiini. Laita viestiä, mikäli olisit mahdollisesti halukas olemaan minulle mallina omissa projekteissani!

Jos teillä on tarve saada muistot talteen tärkeistä hetkistä valokuvien muodossa, laita viestiä, katsotaan pääsenkö paikalle! :)